header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

2021

Nieuws afbeelding 21-12-2020

Een bijzonder jaar.

Deze week is de week van de laatste trainingen van 2020. Vorig jaar hadden wij jullie kunnen informeren over de topprestaties van al onze teams, dat de blaashal staat. De eerste competitiewedstrijden al gespeeld zijn, de datum van de nieuwjaarsborrel en vertellen over de geslaagde Super Sunday waar we al onze vrijwilligers uitgebreid zouden bedanken. Vorig jaar hebben we jullie ook beloofd dat de Leeuw /Leeuwin gehuldigd zou worden op de Super Sunday. Omdat een huldiging zonder toeschouwers niet goed voelt hebben wij besloten om dit te doen op de volgende ALV of het moment dat de competities weer starten.

Het eerste kwartaal van 2020 was net als anders. Veel teams zijn kampioen geworden in de zaal, de blaashal is weer afgebroken maar niet op de manier zoals wij die voor ogen hadden. Onze hockeydome is in het laatste speelweekend vernield. Gelukkig kunnen we melden dat de blaashal gerepareerd is en dat hij volgend jaar in november weer zal staan en kunnen we weer de zaal in.

Op 12 maart hebben we onze velden en het clubhuis moeten sluiten. Toen hoopten we dat het van korte duur zou zijn en dat we snel weer los konden met de trainingen en wedstrijden. Helaas het liep anders. We hebben wel kunnen trainen met de jeugd maar de competities zijn niet meer hervat.

Na de zomer zijn we vol goede moed gestart met de trainingen en de competitie. Iedereen was weer gelukkig op en rond de velden. Wel hebben we onze accommodatie zo ingericht dat we voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM. De bar en de kantine konden open, maar met beperkingen. Vanuit het idee dat het allemaal alleen maar weer beter zou worden was de klap in oktober dan ook hard dat we wederom terug moesten naar trainen voor de jeugd en dat onze senioren maar heel beperkt hun trainingen konden blijven doen. I.p.v. competitie op zaterdag zijn we oefenwedstrijden gaan spelen en zijn er clinics georganiseerd. We doen er alles aan om alle jeugdleden zo maximaal mogelijk te laten hockeyen, ondanks alle beperkingen. We hebben in oktober ook moeten besluiten of we wel of niet zouden meedoen aan de zaalhockeycompetitie. Achteraf gezien een goede keuze om de Hockeydome niet op te zetten. Omdat we nu weten dat alleen buitensport is toegestaan.  

Op het moment dat we dit bericht schrijven zijn de regels opnieuw strenger dan we tot nu toe hebben meegemaakt. We hopen dat we op 12 januari horen dat er weer perspectief komt voor ons allemaal. De Bond is al bezig met de voorbereiding van de herstart van de competities en als het gaat zoals we nu hopen starten we eind januari. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen in deze tijd extra belangrijk is en dat onze jeugdleden die weer online les moeten volgen niet alleen moeten bewegen, maar ook een uitlaatklep nodig hebben. Wij zullen dan ook starten met onderlinge oefenwedstrijden voor de jeugd op 9 januari. De trainingen beginnen weer op 4 januari.

Op deze plek willen we alle trainers, coaches, fluitisten, barcommissie, sponsorcommissie, technische commissie, arbitragecommissie en alle andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet in dit bijzondere jaar.

Wij hopen dat 2021 een jaar wordt met veel hockeyplezier voor al onze leden.

Tot in het nieuwe jaar

Het bestuur

 

 

 

 

  

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden