header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockeykamp

ITTB Zomerkamp 2021.

19-2-2021
Hoi hockeyliefhebbers,

Wij zijn blij te mogen mededelen dat het ITBB Zomerkamp dit jaar wederom door kan gaan. Dit hebben wij in overleg met het bestuur en de gemeente besloten. We zullen waar nodig aanpassingen doorvoeren, zodat wij de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en begeleiders kunnen waarborgen. Dit houdt in dat er in het programma aanpassingen zullen worden gedaan, zodat wij aan de richtlijnen van het RIVM voldoen. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat de maatregelen tegen die tijd weer strenger worden en het kamp daardoor niet door zou kunnen gaan dan worden er uiteraard ook geen kosten in rekening gebracht.  

Ben je nog niet bekend met het ITBB Zomerkamp en wil je graag weten wat het inhoudt? Lees dan vooral verder! Ieder jaar organiseren wij bij Mixed Hockeyclub Leeuwarden een onvergetelijke hockeyweek voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Dit jaar is het alweer tijd voor de 13e editie en deze zal in het teken staan van de Olympische Spelen. Bij het kamp draait het voornamelijk om plezier, maar er is ook veel ruimte voor de verbetering van je hockeyskills! Een mooie combinatie, want wij gaan ervan uit dat de deelnemers plezier halen uit het hockey. Bijna iedere dag zullen er trainingen worden gegeven en tussendoor is er ruimte voor andere sport- en spelactiviteiten. 

Tijdens het indelen van de groepjes zal er rekening worden gehouden met leeftijd en team, zodat iedereen op zijn eigen niveau traint. Het kamp staat garant voor een week lang hockeyen, leuke thema's en vooral heel veel lol. Kan jij in de zomerstop niet wachten tot het hockeyseizoen weer begint? En wil jij de eerste week van je zomervakantie op een onvergetelijke wijze met jouw vriendjes en vriendinnetjes inluiden? Dan is dit iets voor jou. De begeleiders kunnen niet wachten om jou deze zomer te zien en er een topweek van te maken.

Het ITBB Zomerkamp is dit jaar van 12 t/m 16 juli 2021. De kosten bedragen €200 per persoon. Inschrijven kan vanaf 1 maart 2021 via de volgende link: https://itbb-zomerkamp.jimdosite.com/ 

Iedereen die zich aanmeldt vóór 1 april maakt kans op een te gekke prijs. 

Sportieve groet,

Organisatie ITBB Zomerkamp 2021

    
 

Agenda

17-5 Trainen HCD
31-5 Trainen HCD

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN