header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

Nieuws afbeelding 7-4-2021

Wat een raar seizoen 2020-2021 is dit geworden. Alhoewel wij het spelen van wedstrijden in competitieverband in dit lopende seizoen nog niet helemaal uit ons hoofd hebben gezet, de KNHB heeft namelijk nog steeds het voornemen en ook een scenario gemaakt om de competitie af te maken, gaat dit wel de boeken in als een min of meer verloren seizoen.

 

Jeugd

Onze juniorenteams hebben gelukkig door kunnen trainen en door de nimmer aflatende inzet van ons trainersgilde, ondersteund door onze TC-leden en de vele vrijwilligers, staan we op menig zaterdag en sinds kort ook weer op zondag onderling wedstrijden te spelen. Natuurlijk is het leuker om de sportieve strijd aan te gaan met de leeftijdsgenoten van andere verenigingen, maar in het kader van ‘het glas is altijd halfvol’, beleven onze (voornamelijk jeugd) leden hier toch de nodige lol aan.  

 

Senioren

Onze seniorleden zijn het hardst getroffen door de coronacrisis. Het grootste gedeelte van het seizoen hebben zij niet mogen trainen en wedstrijden mogen spelen. Alhoewel iedereen snapt dat deze maatregelen nodig zijn en er niemand enige blaam treft, willen wij als bestuur richting onze seniorenleden wel een gebaar maken. Als er in het nieuwe seizoen weer wedstrijden mogen worden gespeeld, dan zijn per seniorenteam de eerste 120 consumpties (5 x 24) voor rekening van de club.

 

Nieuw seizoen en opzeggen

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het volgend seizoen van start gegaan en is er een begin gemaakt met de elftalsamenstellingen voor het seizoen 2021-2022. Daarvoor is het belangrijk om te weten wie er volgend jaar wil blijven hockeyen.
Besluit je om volgend seizoen niet te hockeyen, dan moet jij je lidmaatschap voor 1 mei aanstaande opzeggen anders ben je, statutair, weer een jaar lid van de vereniging en daarmee ook contributie-plichtig!

Wellicht ten overvloede: volgend seizoen kunnen trainingsdagen en tijdstippen afwijken van dit seizoen of kun je ingedeeld worden in een ander team. Dit zijn geen redenen om dan alsnog je lidmaatschap te beëindigen.

Opzeggen kan door een mailtje te sturen naar 
[email protected]

We rekenen erop dat iedereen lid blijft, lekker blijft hockeyen en dat we er met z’n allen een supergaaf seizoen 2021 –2022 van maken!

Met vriendelijke groet,

Bestuur hockeyclub Leeuwarden 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden