header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Het was weer een mooi weekend

Nieuws afbeelding 24-9-2007
Beste Lezers,
Even in haast een kort berichtje van het bestuur aan het einde van een prachtig hockeyweekend. Aan het weer heeft het in ieder geval niet gelegen.
Heren 1 won van de heren van Meppel (3-2). Gefeliciteerd heren, mooie wedstrijd en prima resultaat. Helaas verloren Dames 1 hun wedstrijd tegen Leusden (2-3).
Beste lezers, kom aanstaande zondag naar het Kalverdijkje om onze dames aan te moedigen bij hun strijd tegen PW. Maar supporters, behalve de wedstrijden van Dames en Heren 1 vinden de jongste jeugd, pubers, niet-pubers, dames, heren, veteranen en veterinnen het ook erg leuk jullie langs de kant te zien.
Zaterdag jl. hadden we het Coco Huismannen Familietoernooi. Alle dank aan de organiserende huismannen. Het was wederom een uitgesproken gezellig toernooi. Hopelijk denken alle deelnemers en hun supporters er ook zo over. Volgend jaar weer.
Komende zaterdag zijn alle nieuwe leden/ouders van nieuwe leden uitgenodigd voor een introductie in het verenigingsleven van MHCL. De organisatie hoopt op een overweldigende opkomst. Zaterdagochtend 10.30 uur, de koffie staat dan klaar.
Tot slot wil ik jullie attenderen op een bijeenkomst in het Natuurmuseum Fryslan. ABN AMRO, hoofdsponsor Jongste Jeugd MHCL, nodigt ons uit voor een presentatie ‘Geld verdienen in een betere wereld’. Het belooft een interessante avond te worden. Wie geen verplichtingen op de club heeft kan dus naar het Natuurmuseum Fryslân. Zie ook het bericht elders op de nieuwspagina.
Tot zover, tot ziens.
Namens het bestuur, Jacob Borren

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden