header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

9-7-2021

Beste leden,


Volgende week is het ITBB hockeykamp, de traditionele afsluiting van het seizoen. Maar dat is dan ook de enige traditie die we dit jaar wel in ere hebben kunnen houden. Organisatie en begeleiders en ook alle deelnemers heel veel plezier!

 

We hebben als vereniging ons uiterste best gedaan om alle leden zoveel mogelijk te laten trainen en spelen. De meeste teams hebben zelf eind mei en twee weekenden in juni nog competitie gespeeld. En het allerlaatste weekend waren er zelfs weer toeschouwers welkom op onze mooie en gezellige club. Het was goed en fijn om veel van jullie nog te zien voor de zomer.

 

Nieuw wedstrijdshirt

Jullie hebben massaal meegedaan aan de poll om wel of niet een nieuw wedstrijdshirt te introduceren. De uitslag van de poll was overtuigend en in de ALV van 23 juni is door de leden een besluit genomen om het nieuwe wedstrijdshirt in te gaan voeren. Alle leden en ouders/verzorgers hebben een mail ontvangen met daarin de informatie.

 

Afscheid bestuurslid

Op 23 juni hebben we afscheid genomen van ons zeer gewaardeerd medebestuurslid Wijtze Bakker. Hij heeft niet alleen de afgelopen 6 jaar de portefeuille accommodatie gedaan maar zelfs al voor de tweede keer. In totaal 12 jaar bestuurslid is een applaus waard. Dank je wel Wijtze!

 

Trainingsschema

De zomerstop is kort en voordat we het weten staan we allemaal alweer op en rond het veld. Om het nieuwe seizoen te kunnen starten is de afgelopen periode heel veel werk verzet door de technische commissie en de jongste jeugdcommissie. De teams zijn ingedeeld en voorzien van trainers en coaches en ook is het trainingsschema rond.

 

Supersunday

Vlak na de zomer tijdens één van de eerste competitie weekenden organiseren we een Super Sunday.

Alle vrijwilligers van dit seizoen maar ook van vorig seizoen worden uitgenodigd om te komen eten en samen met alle leden er een feest van te maken. Die dag zal ook de leeuw/leeuwin worden gehuldigd.

 

Sponsoren

De sponsorcommissie heeft er de laatste weken ervoor gezorgd dat onze club de komende drie jaar doorgaat met onze drie hoofdsponsoren. Er worden op korte termijn nieuw overeenkomsten getekend. Dank jullie wel Ger, Dibbo, Peter en Ramon. 

 

Vrijwilligers

Onze vereniging draait op vrijwilligers. We hebben leden en/of ouders nodig die zich willen inzetten voor onze vereniging. Veel commissies hebben versterking nodig, zoals de zaalhockeycommissie en de barcommissie. Verder zijn we op zoek naar iemand die het wedstrijdsecretariaat voor de zondag zou willen doen. Daarnaast zoeken we nieuwe bestuursleden. Binnenkort worden deze vacatures op Lisa geplaatst. Lijkt het je leuk om te komen helpen in een van deze functies, laat het ons dan weten via [email protected]. Wil je eerst eens komen meekijken en meepraten? Als je interesse hebt horen we het graag.

 

Voor nu een goede zomer en op naar het nieuwe seizoen!

 

Het bestuur 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden