header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Wij zoeken vrijwilligers en bestuursleden.

Nieuws afbeelding 25-10-2021

Vrijwilligers en bestuursleden gezocht 

Binnen de club is altijd wat te doen! En daarom zijn wij op zoek naar iedereen die een steentje bij wil dragen aan de club. We willen de groep met bestaande vrijwilligers graag uitbreiden, vele handen maken ligt werk! Heb je een leuk idee, wil je iets aanpakken, neem contact op. Samen maken we de club nog leuker. 

Daarnaast zijn we dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Een bestuurslid technische commissie, een algemeen bestuurslid en een voorzitter. Hieronder meer informatie over de functies.

Algemeen bestuurslid 

Het is van belang dat een algemeen bestuurslid verbondenheid met MHCL voelt. Ook beschik je over competenties die bijdragen aan het bestuur. Het is wel mogelijk om als algemeen bestuurslid een bijzonder specialisme op je te nemen, bijvoorbeeld bar, evenementen, jeugdbestuur of ledenwerving.

 Bestuurslid, voorzitter Technische Commissie (TC)

De Voorzitter van de TC is richting bestuur en leden eindverantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van het hockey-organisatorische en hockey technische beleid. De voorzitter van de TC bewaakt de uitvoering van het TC-beleidsplan en leidt de vergaderingen van de TC.

Bestuurslid, Voorzitter

De voorzitter is verantwoordelijk voor de algemene leiding van de club, de formele vertegenwoordiging van de club en de formele communicatie met de gemeente, KNHB en de andere hockeyverenigingen en het leiding geven aan het bestuur.

De taakvelden Jeugdbestuur, Vertrouwenspersoon en Bolwerkoverleg horen ook bij de portefeuille van de voorzitter.

 Meld je aan!

Als je jezelf herkent in één van deze functies en je bent ge├»nteresseerd deze te vervullen, twijfel dan niet langer en neem contact met ons op. We zijn ieder weekend op de club maar je kan ons ook bereiken via [email protected]of 06-55751861.

 

Irene Homminga, Harmen van Balen Walter, Nynke Bruins, Joop Louwenaar, Ferry de Jong en Martine Diephuis

 

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden