header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

5 CS+ Scheidsrechters in opleiding geslaagd voor PVB (proef v. bekwaamheid).

16-4-2022 Van het Bestuur:

5 scheidsrechters van MHC Leeuwarden geslaagd voor de KNHB (Hockeybond) - Proef van Bekwaamheid (PvB) CS+.

Daniël Schut, Olivier Munniks, Ivo Pieter Terpstra, Marten van Muiswinkel en Marcel van der Ven zijn geslaagd voor de Proef van Bekwaamheid van de KNHB en daarmee hebben we binnen onze vereniging nu 5 scheidsrechters met de CS+/BIO (Bondsscheidsrechter in Opleiding) status.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze status heren!!

Wat 3 jaar geleden begon als een initiatief om binnen MHCL de arbitrage in het algemeen en het fluiten van hockeywedstrijden in het bijzonder naar een hoger niveau te brengen alsmede de opleiding- en begeleiding van jeugdscheidsrechters op te zetten, heeft erin geresulteerd dat we vandaag de dag bij de D-, C-, B- en A-Jeugdwedstrijden kunnen voorzien in de begeleiding van vele (nieuwe) jeugdige scheidsrechters die allen begeleid worden bij het fluiten van hun eerste wedstrijden door dezelfde groep heren.

Gezien de positieve reacties van enerzijds de (nieuwe) scheidsrechters, maar ook van coaches-, spelers- en toeschouwers op de wijze waarop MHCL deze begeleiding uitvoert, mogen we constateren dat dit zeer gewaardeerd wordt.

Hopelijk draagt dit succes in de nabije toekomst bij tot (nog meer) enthousiasme en kunnen we er naartoe werken dat we in de komende periode meerdere personen mogen opleiden en begeleiden tot het CS+/Bondsniveau.

Mocht je geïnteresseerd zijn om ook je scheidsrechters kaart te halen en/of regelmatiger hockeywedstrijden te gaan fluiten en je CS+ te halen, neem dan contact op met één van bovengenoemde heren of mail de scheidsrechterscommissie [email protected]


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden