header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Supersunday 22 mei

11-5-2022

Op zondag 22 mei organiseert de hockeyclub na ruim 2 jaar weer een echte Super Sunday. Ons mooie clubhuis gaan we feestelijk aankleden om zo het thema van deze Super Sunday ‘Peace & Harmony’ kracht bij te zetten.  


Op deze dag spelen alle seniorenteams thuis en treden Dames 1 en Heren 1 aan voor hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2021 - 2022. Wie weet als het meezit, maken we op deze dag zelfs het kampioenschap van Dames 1 en het klassebehoud van Heren 1 mee.

Alle reden voor een feestje, maar dat is nog niet alles……… na afloop van de wedstrijden volgt een feestelijke middag/avond die muzikaal omlijst wordt door Party DJ Nicky Lorenzo én we bieden onze leden een heerlijk warm- en koud buffet ‘de Luxe’ aan. 


Je kunt je voor het warm- en koud buffet opgeven* d.m.v. het aanklikken van de onderstaande link en je gegevens in te vullen. De kosten voor het buffet zijn € 14,95 per persoon (voor kinderen tot 12 jaar € 8,- per persoon).  


https://forms.gle/7MNNCeASCLo1evNo6


*Je kunt je tot en met woensdag 18 mei opgeven voor het buffet. Op donderdag 19 mei zullen wij je dan een betaalverzoek toesturen. Het bedrag moet uiterlijk vrijdag 20 mei bij ons binnen zijn. Heb je op dat moment nog niet betaald, dan kun je helaas niet meer mee-eten.


Als jij je als (oud)-vrijwilliger van de hockeyclub al bij het bestuur hebt opgegeven of gaat opgeven voor het buffet, dan hoef jij dit niet nog een keer via deze link te doen.

 

Laten wij er met z’n allen voor zorgen dat dit een onvergetelijke Super Sunday wordt, we rekenen op je komst!


Met vriendelijke groet, 

Mixed Hockey Club Leeuwarden 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden