header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Even voorstellen

21-9-2022

Vanaf de start van dit nieuwe seizoen zijn we met een vernieuwd bestuur aan de slag gegaan om de uitdagingen op te pakken en de kansen te grijpen om de club gezond en sterk te houden.


Mijn naam is Fabian Voogt en ik heb de voorzittershamer van Martine Diephuis van overgenomen. Ik heb er veel zin in om met mijn mede bestuursleden, de diverse commissies en alle overige vrijwilligers en leden aan de slag te gaan om hetgeen mogelijk te blijven maken wat we het liefste doen: hockeyen!

 

Na 20 jaar in het Westen te hebben gewoond, woon ik nu weer met mijn vrouw Jeanette en de kids in Friesland. Ik ben werkzaam voor Lidl Nederland. Mijn kinderen hockeyen alledrie: Eline zit in MO14-1, Thom in JO12-1 en Lieke in MO8-1.

——————-

Hoi, ik ben Nynke Bruins en al een aantal jaren bestuurslid. Ik hockey al mijn hele leven en sinds 2008 bij MHCL. Tot een paar jaar geleden speelde ik zelf nog met veel plezier in Dames A. Via de taak van lijncoordinator jongste jeugd ben ik in het bestuur terecht gekomen met aandachtsgebied Technische Zaken. Die rol gaat Nicole nu van mij overnemen. Ik blijf actief als algemeen bestuurslid. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Mijn dochter speelt in MO18-1. Verder werk ik als arts in het MCL.

——————-

Mijn naam is Nicole van der Meulen. Ik ben bestuurslid met aandachtspunt technische zaken. Ik hockey sinds mijn 6e bij MHCL. Ik heb tijdens mijn studie 2 jaar in Groningen gehockeyd, maar ben daarna weer teruggekomen bij MHCL. Hier heb ik met veel plezier gespeeld in Dames 2 en de afgelopen jaren in Dames 1. Ik heb een uitdagende baan bij Holland Casino. Verder ben ik voorlichter bij het project ‘Bekend maakt bemind’ van Vluchtelingenwerk en coördineer ik de taalactiviteiten voor de bewoners van de noodopvang in Leeuwarden. Zoek me gerust op langs de lijn om kennis te maken.

———————-

Hallo, ik ben Tom van Balen Walter en sinds dit seizoen penningmeester van MHCL. Ik ben 27 jaar. Ik hockey sinds mijn 6e bij MHCL en speel dit seizoen mijn 13e jaar in Heren 1. Ik werk voor de Douwe Egberts Cafes als financieel controller. Ik heb erg veel zin om de komende jaren verantwoordelijk te zijn voor de financien van de hockeyclub.

———————

Mijn naam is Irene Homminga en ik ben al enkele jaren secretaris van MHCL. Mijn man Siard en ik hebben 3 hockeyende dochters. Jildou speelt sinds dit jaar in Dames 1, Rixt in MO18-1 en Elbrich in MO14-1. Ik ben dus vaak langs de lijn te vinden! Zelf hockey ik niet, maar ik vind het een prachtige sport. Verder ben ik werkzaam bij de hogeschool NHL Stenden.

 

Laten we er met z’n allen een mooi seizoen van maken! We zien elkaar op de club!

 

Tot slot:

Namens iedereen binnen de club willen wij Martine Diephuis, Harmen van Balen Walter, Joop Louwenaar en Ferry de Jong hartelijk danken voor hun tomeloze inzet binnen het bestuur. Na een aantal roerige jaren staat de club er nu gezond en sportief sterk voor!

 

  

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden