header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vrijwilligers gezocht

5-10-2022

Als club zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Op dit moment hebben we onderstaande vacatures.

Heb je een idee, of wil je een andere klus doen? Alle hulp is welkom!

Mail naar [email protected]

 

InterieurCie

Na jaren van intensief gebruik verdient de kantine wel een opfrisbeurt. Met onder andere nieuw schilderwerk en het plaatsen van meubilair voor meer sta- en zitgelegenheid willen we de forse ruimte aantrekkelijker maken voor alle leden en bezoekers. Voor dit project zoeken we ouders/leden die verstand hebben van interieurinrichting /-styling en ook niet te beroerd zijn de handen uit de mouwen te steken. Het budget is beperkt dus we zullen creatief moeten zijn.

Daarnaast willen we iedereen vragen om een paar uurtjes te komen schilderen of andere klussen te doen (maar die oproep volgt later).

 

We zoeken dus enthousiaste leden voor de interieurcommissie. Interesse? Meld je dan aan via [email protected].

 

BarCie

Het seizoen is in volle gang en dat brengt weer een hoop reuring en gezelligheid in de kantine.

Als barcommissie staan we weer klaar om het voor, tijdens en na de wedstrijden gezellig te maken en om iedereen te voorzien drankjes en lekkere versnaperingen uit ons vernieuwde assortiment. Maar dat kunnen we niet alleen! We zijn erg blij met alle ouders en spelers die helpen achter de bar, maar we zijn nog wel op zoek naar een aantal nieuwe barcommissie-leden. Je begeleidt als barhoofd de vrijwilligers achter de bar, co├Ârdineert het openen en sluiten en je denkt ook mee over alles rondom de bar en de keuken. Ook zoeken we nog ouders die (per toerbeurt) op woensdag- en vrijdagmiddag een handje helpen achter de bar tijdens de trainingen van de jongste jeugd. 

Heb je interesse (of ken je iemand die hier erg geschikt voor is), mail of app dan met de barcommissie (Jurjen, [email protected], 06-43365411). 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden