header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Scheidsrechtercie

15-3-2023

Scheidsrechtercommissie

 

Het lijkt zo normaal, bij elke wedstrijd staan twee leden klaar om de wedstrijd te leiden. Achter de schermen gaat hier heel wat voorbereiding en organisatie aan vooraf. Als bestuur zijn we dan ook heel blij met actieve leden die zich hiervoor inzetten. 

 

Martine Diephuis heeft sinds afgelopen zomer deze belangrijke taak tijdelijk uitgevoerd. Martine, hartelijk dank voor je inzet!

 

Nieuwe leden commissie

Twee al actieve CS + scheidsrechters, Daniel Schut en Olivier Munniks, nemen per heden zitting in de scheidsrechtercommissie.

De commissie is verantwoordelijk voor het indelen van de scheidsrechters bij iedere wedstrijd en regelt informatieavonden voor coaches en teams. Ook zijn ze nauw betrokken bij bondsaangelegenheden rondom fluiten.

Daarnaast zal de commissie ook actief de opleiding, begeleiding en coaching van (nieuwe) scheidsrechters gaan oppakken om de kennis en kunde te vergroten.

 

Voor vragen en opmerkingen, kun je terecht via email [email protected]

 

Wij wensen Daniƫl en Olivier veel succes en plezier toe!

 

Bondsscheidsrechter

Marcel van de Ven is inmiddels door de KNHB officieel benoemd tot bondsscheidsrechter. Marcel is ook geslaagd voor de workshop Tophockey & Hoofdklasse Zaalhockey.

Marcel, van harte!

 

Nieuwe jasjes

We hebben voor onze scheidsrechters nieuwe sets comfortabele jasjes beschikbaar, in de kleuren blauw en grijs. Aan het kledingrek achter de wedstrijdtafel hangen diverse maten. Het gebruik van de jasjes door de scheidsrechters is verplicht. Hiermee willen we de herkenbaarheid en professionele uitstraling vergroten. De CS+ scheidsrechters hebben eigen bondskleding.

 

Succes allemaal en tot langs de lijn!

 

Het bestuur 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden