header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Afscheid Richard

13-6-2023
Beste spelers, ouders/verzorgers,

Na een periode van 8 seizoenen neem ik afscheid van de club als jeugdcoördinator/trainer/coach. Ik heb deze functies met enorm veel plezier mogen vervullen, maar het is nu tijd om het stokje over te dragen.

Mijn opvolgster als jeugdcoördinator is Claire Bloem. Claire is ooit begonnen met hockeyen bij Leeuwarden en is na een periode in o.a. België, Breda en Zwolle terug op het oude nest. Ik wens Claire alle succes.

Op het trainers/coach vlak gaan Sybrand Adema (MO18-1) en Onno Onnes (MO16-1) deze functies overnemen van Tom en Hidde (bedankt jongens). Sybrand, uit het roemrijke geslacht Adema, is een oude getrouwe die nu het team van zijn jongste dochter gaat begeleiden. Sybrand zal het team deels training geven en op zaterdag coachen. Onno komt van/uit Harlingen, bijna 30, ook trainer bij Sneek en heeft afgelopen zaalseizoen al met H1 meegedaan. Onno zal op wo/do/vr training gaan geven, zaterdag coachen en zondags met H1 de clubkleuren verdedigen. Ook voor Sybrand en Onno veel plezier en succes.

Langs deze weg wil ik de besturen o.l.v. Ernst, Martine en Fabian bedanken voor de ruimte die ze mij gaven. Tevens dank ik alle trainers, coaches, sponsoren en commissieleden voor hun enorme inzet. Mijn speciale dank gaat uit naar Harmen, in 8 seizoenen eenheid, dank hiervoor.

Wij gaan elkaar zeker weer zien.

Richard


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden