header foto header foto header foto header foto header foto
 
Webmaster

Nieuwe website MHCL, wachtwoord aanvragen!

Nieuws afbeelding 12-12-2006

De voorbereidingen om het ledenadministratiesysteem LISA geschikt te maken voor het gebruik binnen onze club, vorderen gestaag. De laatste hand is gelegd aan het bijwerken van de diverse administraties, zoals de ledenadministratie, de teamindelingen en de wedstrijdprogramma’s voor zaal- en veldhockey en nu is het dan zo ver.

 

LISA bestaat uit twee gedeeltes; De nieuwe website is het informatieve gedeelte en dat is gekoppeld aan het administratiepakket LISA. De website heeft een openbaar gedeelte met algemene informatie over onze vereniging en en besloten gedeelte dat alleen toegankelijk is voor leden, scheidsrechters en vrijwilligers. Hierin vind je je persoonlijke pagina met actuele informatie over jouw team(s) eventuele diensten, zoals bar- of bestuursdienst en voor scheidsrechters de te fluiten wedstrijd(en). En nog veel meer leuke en handige, zoals routebeschrijvingen naar andere clubs en sporthallen, de minst gepasseerde keepers van onze vereniging (keepercompetitie) en gevonden voorwerpen.

 

Toegang tot het besloten deel van de nieuwe website, EMMA genaamd, krijg je door je lidnummer en persoonlijke wachtwoord in te vullen. Veel leden hebben hun wachtwoord al doorgegeven, anderen moeten nog reageren.

 

Voor het verkrijgen van lidnummer en wachtwoord hebben wij de volgende procedure afgesproken:

 

Elk lid stuurt vanaf het e-mailadres dat hij/zij bij zijn/haar naam genoteerd wil hebben de volgende gegevens aan: [email protected]

 

Naam en voornamen

 

Geboorte datum

 

Bank/gironummer plus tenaamstelling (van de rekening waarvan vanaf volgend jaar contributie betaald wordt)

 

Gewenst wachtwoord (minimaal 6, maximaal 10 karakters)

 

Na ontvangst en verwerking in LISA krijg je op het e-mailadres waarvan de gegevens gestuurd zijn, je lidnummer. Zonder het wachtwoord, wat niet in deze mail staat, zijn naam en lidnummer niet bruikbaar. Zorg dus dat het wachtwoord niet verloren/vergeet wordt.

 

Jeugdleden moeten bovenstaande samen met ouders/verzorgers invullen. Verzoek aan ouders is dan ook om er op toe te zien dat de gevraagde gegevens ook daadwerkelijk verstuurd worden.

 

Ook vrijwilligers die geen lid zijn, maar wel betrokken zijn bij activiteiten van de club krijgen toegang en moeten dus ook reageren!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden