header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

Lustrumloop 19 april 2024

19-3-2024
Lustrumnieuws 
Nr 2, maart 2024 

In het vorige lustrumnieuws hebben wij jullie ge├»nformeerd over 100 jaar hockey in Leeuwarden. In april organiseren we de eerste activiteit in aanloop naar het lustrumweekend op 28 en 29 september. 

Het programma is in grote lijnen klaar. Op zaterdag 28 september zullen er voor alle jeugdleden hockeyclinics en activiteiten zijn. Heren 1 en dames 1 spelen wedstrijden tegen oud spelers en oud internationals. Aan het einde van de middag is een borrel met een officieel tintje gevolgd door een diner en groot feest voor leden, oudleden en niet te vergeten voor ouders, en sponsoren. Zondag 29 september zullen alle teams thuisspelen en is er een Super Super Sunday. 

Op vrijdag 19 april is er voor alle teams en trainingsgroepen een middag / avond met een activiteit voor een gezamenlijk cadeau. Dat kan doordat elk teamlid zich laat sponsoren door ouders,  opa & oma's, buren, vrienden, etc. voor het lopen van de Lustrumloop op de wielerbaan. Verdere uitleg staat op het formulier."   In het lustrumweekend op 28 en 29 september willen we namens alle leden en trainingsleden een cadeau aanbieden aan onze mooie club. Het cadeau is een blijvende herinnering aan 100 jaar hockey in Leeuwarden. Voor dit cadeau moeten we met zijn allen geld bij elkaar lopen tijdens de lustrumloop. 

De Lustrumloop is één rondje Wielerbaan van 1,7 kilometer. Ieder team loopt dit rondje met zijn / haar team. We starten met de jongste teams om 17.00 uur en sluiten af met Heren 1 en dames 1 rond 23.30. Op de club is de hele middag en avond gezelligheid om deze lustrumloop tot een feest te maken. 

Om met elkaar het cadeau aan te kunnen bieden aan de club ontvangen alle teams en trainingsgroepen deze week een Lustrumloop formulier waarbij jullie vast kunnen starten met het inzamelen van geld voor het gezamenlijke cadeau.  Het team of de trainingsgroep die het meeste geld inzamelt mag het cadeau onthullen op zaterdag 28 september. 

Heb je een vraag, idee of een opmerking, je kan ons bereiken via [email protected]

Tot het volgende lustrumnieuws! 

De Lustrumcommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden