header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

lustrumnieuws!

Nieuws afbeelding 6-6-2024

Lustrumnieuws

Nr 3, 6 juni 2024

Nog een kleine vier maanden en het grootse eeuwfeest barst los! Op 28 en 29 september 2024 vieren wij 100 jaar hockey in Leeuwarden. De officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel vond plaats op 1 oktober 1924. Onze club is een fusieclub van ooit drie hockeyclubs die onze stad rijk was.

De lustrumloop op 19 april was een groot succes! Dank aan alle teams, bestuur, barcommissie en iedereen die de lopers heeft aangemoedigd. Het cadeau aan onze vereniging is in voorbereiding en wordt onthuld op zaterdag 28 september rond 17.00 uur. De teams die het meeste geld bij elkaar hebben gelopen nodigen we uit om de onthulling te doen.

Naast alle voorbereidingen die wij als commissie aan het treffen zijn hebben we ook een vraag aan jullie. Wie heeft zin om ons te komen helpen tijdens het lustrumweekend. Alleen samen kunnen we dit feest tot een grandioos succes maken waar we jaren later nog over praten.

We hebben van alles te doen en dus voor ieder wat wils. Helpen bij het opbouwen op vrijdagmiddag en vrijdagavond, bardiensten zaterdag overdag, ontvangen van gasten, helpen bij opbouwen van de muziek en het diner op zaterdag en assisteren bij de clinics.

Heb je tijd en zin om te komen helpen laat het ons weten via [email protected].

Tot slot, komende week komen we met het complete programma en informeren we jullie zowel via de site, lisa-app en socials maar ook brengen wij het einde van de maand een echte officiële bijzonder editie uit van ons clubblad "Bully-tin”. Om deze op het goede adres te bezorgen vragen we jullie of je je adresgegevens wil checken die we van jullie hebben in Lisa.

 

De Lustrumcommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

lustrumnieuws! programma 28 september 2024


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden