header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur: zaalseizoen 2007-2008

Nieuws afbeelding 19-11-2007

De eerste competitie helft van het veldseizoen zit er bijna op, zaalhockey komt er weer aan. De wisseling van veld naar zaal is altijd even druk. De bond heeft als regel 'zaal gaat voor veld', en ze versturen de planning erg laat (vorige week ontvangen). Ik hoop dat iedereen snel zijn draai weer gevonden heeft en alle wedstrijden met plezier worden gespeeld.  

De voorbereidingen voor de zaal zijn in volle gang. In korte tijd moeten zaalcommissie, vervoerscommissaris en scheidsrechter commissaris veel wedstrijden plannen met diverse functionarissen voor vervoer, zaal- en bestuursdienst en scheidsrechters. We verwachten eind deze week, begin volgende week alle diensten op www.mhcl.nl te kunnen publiceren. Bekijk de planning goed: kan je niet op de ingeplande dag/tijd, zoek dan zelf vervanging.

Omdat de zaal nog niet volledig via LISA is in te delen en de planning laat binnenkomt heeft Bouwe, onze scheidrechtercommissaris, nog een mailtje naar iedereen verstuurd om de voorkeuren kenbaar te maken, het was een last-minute ingeving om jullie toch de mogelijkheid te geven wanneer er een voorkeur van fluiten is, of wanneer je verhinderd bent. Alle verzoeken zijn verwerkt, alleen helemaal niet fluiten is geen optie!

Bij de indeling hebben we zo veel mogelijk rekening gehouden met wensen die ons bekend waren, de meeste scheidrechters moeten 2 wedstrijden fluiten, behalve een enkeling en bij wedstrijden van de jongste jeugd (die duren korter). We hebben zoveel mogelijk mensen van dezelfde teams bij elkaar ingedeeld om ook als scheidrechterteam op te treden. Er zijn helaas niet voldoende wedstrijden om iedereen te laten fluiten, kan je niet ruilen binnen je team dan kan je via lisa andere vervangende scheidrechters vinden. Wil je (meer) fluiten dan kan je altijd andere scheidsrechters benaderen om te ruilen of dit aangeven bij de scheidsrechtercommissaris. Ruil je de fluitbeurt geef dit dan door aan de scheidrechtercommissaris en aan de zaalcommissie, opdat ook de organisatie op de hoogte is.

Iedereen ouder dan 16 jaar die lid is van de club en competitie speelt kan en moet in principe fluiten, ook al heb je geen kaart of speel je zelf geen zaalhockey. Mensen zonder kaart zijn ingezet op wedstrijden van de jongste jeugd. Er is dan altijd ook een begeleider ingepland. Voor degene die nog geen kaart heeft is het een goede ervaring voordat jullie aan de scheidsrechtercursus gaan beginnen. Op www.KNHB.nl staan de spelregels voor zaalhockey, neem die door als je denkt te weinig van zaalhockey te weten, wees op je taak voorbereid!!!  
 
Zaterdag 1 december is in de zaal van Piter Jelles, Aldlân, een coach en trainersclinic waar ingegaan wordt op specifieke zaal techniek en tactiek. Ben je trainer of coach geef je dan via je eigen pagina op, info is op de Flyer te vinden in het clubhuis en op de website.  

Ik wens een ieder nog goede wedstrijden op het veld en natuurlijk een goed zaalseizoen.

Sportieve groeten,

Hans ten Kate

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden