header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 31-12-2010

Beste Lezers,

Voor velen aan het oog onttrokken, zo gaat dat in een zaal, spelen vele MHCL’ers zaalhockey. Het is rustig op de velden, maar schijn bedriegt. Ook de komende zondagen bezetten we de sporthal aan het Kalverdijkje. Het is leuk om te zien, dus bij deze onze aanrader eens te gaan kijken in de zaal. Zie elders op de website het zaalhockey programma.

Het nieuwe jaar is begonnen. Een week geleden vond de traditionele nieuwjaarsborrel weer plaats. Het leek ons voor alle aanwezigen wederom een gezellige bijeenkomst, dus bij deze de volgende aanrader tevens uitnodiging: zondag 4 januari 2009, 16.30 – 18.30 borrel met borrelhappen in ons clubhuis.

Tijdens de nieuwjaarsborrel maakten wij bekend dat Anouk Kool onze nieuwe Leeuwin is. Anouk zet zich al vele jaren in voor de club, ze deed jarenlang het wedstrijdsecretariaat senioren, is actief in de barcommissie, staat veel achter de bar, overnachte meerdere malen in het clubhuis om toe te zien op het ordentelijk verlopen van de jeugd A toernooien. Samen met Steven van Griethuijsen beheert Anouk onze website. Daarnaast haar indirecte bijdrage door haar Hans de ruimte te geven zoveel tijd aan MHCL te besteden. Samengevat meer dan genoeg aanleiding voor het bestuur om haar, namens alle leden, eens in de schijnwerpers te zetten. Overigens bij afwezigheid, immers Anouk en Hans waren met vakantie. Beste Leeuwin, nogmaals enorm veel dank voor al je inzet!

Veteranen A werden winterkampioen en naar wij aannemen zijn zij zich volop aan het voorbereiden op het kampioenschap seizoen 2007-2008. Houdt hen dus in de gaten en kom straks naar het veld om ze aan te moedigen.

Tot slot voor zij die het nog niet weten; het gaat goed met onze Martijn van der Luyt. Hij is weer begonnen met de voorbereidingen van de tweede helft van de veldcompetitie. Nadere en exacte informatie volgt.
Goed beste lezers, het bestuur hoopt jullie weer snel en veel te zien, in de zaal of op het veld.
Jacob Borren 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden