header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Meisjes C1 naar Noordelijk Kampioenschap Zaalhockey

Nieuws afbeelding 20-1-2008
Voor meisjes C1 zit het zaalseizoen er al weer op. De dames waren ingedeeld in de topklasse C in een poule van vier teams, waarin tegen ieder team drie keer moest worden gespeeld. MC1 won zes wedstrijden en verloor er drie en eindigde hiermee op een keurige tweede plaats achter GHBS. Als enige van al onze jeugdteams wist MC1 zo deelname aan het Noordelijk Kampioenschap af te dwingen op zondag 20 januari in het prachtige sportcomplex de Hullen in Roden.
Daar werden de kruisfinales gespeeld tussen de nummers 1 en 2 uit de twee topklassen. Leeuwarden MC1 moest tegen Groningen MC1, de winnaar van de andere topklasse C. Via een strafcorner (cadeautje van de scheidsrechter) kwam Groningen na een minuut of 8 op 1-0. Leeuwarden creëerde diverse mooie scoringskansen, maar de bal wilde er maar niet in. Halverwege de tweede helft scoorde Bente de gelijkmaker uit een razendsnelle counter. Het spel bleef op en neer golven met aan weerszijden kansen. Zo'n 6 minuten voor het eindsignaal kwam Groningen door weer een strafcorner op een 2-1 voorsprong. Het bleef echter spannend tot het allerlaatste moment. In de laatste seconde kreeg Leeuwarden nog een strafcorner en daaruit kwam nóg een strafcorner voort, maar helaas lukte het niet om daaruit de verdiende gelijkmaker te scoren. Hoe dan ook dames, jullie hebben je huid duur verkocht en de eer van de club hooggehouden. Complimenten!

Reacties


Heleen Terpstra

21-1-2008 @ 14:24:30 |Meiden, jullie hebben weer even aangetoond dat er in Lwden ook zeer goed gehockeyt wordt.GEFELICITEERD ^O^

Sybout de Lange

2-3-2008 @ 20:21:39 |YES: MC2 is zaalkampioen!!!!!!!

Reageer op het nieuws
 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden