header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

2008-2009 geen zaalhockey competitie meer!

Nieuws afbeelding 16-4-2008

Het zaalseizoen is al een tijdje afgesloten, de evaluatie is achter de rug en we zouden al weer moeten beginnen met de voorbereidingen voor volgend seizoen.
Ondanks de inzet in de afgelopen jaren blijft zaalhockey een stiefkindje binnen de vereniging. Het spelletje is hartstikke leuk maar toch horen we al jaren dat we net zo goed met zaalspelen kunnen stoppen;
·  het heeft geen meerwaarde voor hockey,
· er wordt op onregelmatige tijden gespeeld, bijna alles op zondag en senioren spelen nauwelijks in de zaal (dit jaar was dat alleen H1) waarom moeten we dan fluiten/zaaldiensten doen,
· spelen tijdens kerst en dubbeling met veldcompetitie,
· er wordt geen zaalhockey gespeeld maar kunstgrashockey in de zaal,
· Met de warmer wordende winters hebben we een pracht complex liggen dat niet wordt benut,
· de veel te vaak voorkomende nonchalance en onwil om een dienst te doen of deze goed voor te bereiden, vraagt te veel energie  Het was niet 1 reactie specifiek, maar op alle fronten laten mensen het afweten, van zaaldienst, scheidrechters tot soms ook trainers. De meest fraaie opmerking die ik niet wil onthouden was “ mijn kind zit op hockey, ik niet!!”

allemaal dingen die meespelen die ons in afgelopen bestuursvergadering heeft doen besluiten om komend seizoen niet te zaalhockeyen. We willen het komend jaar anders proberen.

Rob en Simone hadden vorig jaar al aangegeven dat ze na dit seizoen zouden stoppen met hun werk voor de zaalcommissie, maar na dit seizoen is dat geheel duidelijk, ze zijn afgebrand!!!!Allemaal zaken die meespelen en die ons in afgelopen bestuursvergadering heeft doen besluiten om het komend winterseizoen niet te zaalhockeyen, we willen het komend winterseizoen anders gaan invullen.

MHCL zoekt nu een overwintercommissie met als taak een programma op te zetten om MHCL te laten overwinteren.

Gezocht: enthousiastelingen die invulling geven aan het overwinterprogramma!!!

Wie wil meedenken en -organiseren om MHCL de winter door te helpen.
Gedachten hierbij zijn bijvoorbeeld:
· December geheel hockey vrij,
· Januari hockey op Kalverdijkje, zowel in de zaal als op het veld is mogelijk,
· Februari weer het veld op, jongste jeugd nog wel in de zaal spelen,
· Mix met andere activiteiten,
· Etc…

Positieve reacties en suggesties graag bij ondergetekende, ben je het er niet mee eens dat we het winterseizoen anders willen invullen, dan dit graag zelf naar voren brengen op de ALV in juni.

Namens het bestuur en de zaalcommissie
Sportieve groeten
Hans ten Kate

Reacties


Marc van der Veen

19-4-2008 @ 00:24:57 |Jammer, maar begrijpelijk...

Merette de Lange

24-4-2008 @ 18:02:25 |Niet leuk!! Ik wil nog wel in de zaal hockeyen!! het is veel leuker.. Maar nu ik dit heb gelezen is het wel begrijpelijk, maar niet leuk!! Ik hoop dat we nog wel wedstrijden mogen spelen..

Peter van der Werf

7-5-2008 @ 20:58:53 |Hoe zo geen toegevoegde waarde? De jeugd speelt na de zaalperiode beter op het veld door snelheid van het zaalspel. Uit ervaring weet ik dat het goed is voor de ontwikkeling van de jeugd.

Peter van der Werf

7-5-2008 @ 21:00:03 |vervolg: Ik vind het voor de ontwikkeling geen goede zaak dat we stoppen, organisatorisch kan ik alle begrip opbrengen.

Reageer op het nieuws


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN