header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Geslaagde afronding JHT-Trainer cursus

Nieuws afbeelding 22-4-2008

Afgelopen zaterdag was het extra druk op de club, naast de normale wedstrijden die op zaterdag plaats vinden werd het JHT-examen afgenomen. Een examen commissie van 12 man waren naar Leeuwarden afgereisd om kennis en vaardigheden van de Friese kandidaten testen. Hierbij waren 8 kandidaten namens Leeuwarden en 5 van Sneek en de Graspiepers.

 

Nicole, Marjolijn, Liesbeth, Saskia, Jorien, Tjeerd en Carlijn van harte gefeliciteerd met jullie JHT-Trainer certificaat!!!

 

Na veel noeste arbeid, een zenuwlopend examen een pracht resultaat, ik hoop dat jullie de opgedane kennis nog volop in kunnen en willen zetten voor de vereniging en dat jullie dit ook met veel plezier doen. Helaas is Teun niet geslaagd.

 

Alle mensen die dit mogelijk gemaakt hebben van harte bedankt:

Elma voor de extra inzet om het JHT-examen mogelijk te maken met het plannen van de wedstrijden, de teams van onze kandidaten om een extra training te ondergaan,

De barcommissie (speciaal in deze Heleen en Anouk) voor de voortreffelijke lunch,

De dienst hebbenden voor en verzorging.

 

Al met al was het weer perfect voor elkaar, we kregen volop complimenten voor de prima verzorging en gastvrijheid, dat was zonder de inzet van jullie niet mogelijk geweest.

 

En wie denkt wat jammer dat ik dit niet heb meegemaakt: Volgend jaar is er weer een JHT cursus. We beginnen hiermee weer in augustus, geef je nu alvast op bij ondergetekende.

 

Vorige week is de JHT-Coach cursus begonnen, ook hier nemen weer de nodige Leeuwarder spelers/ouders aan mee.

 

Sportieve groeten

 

Hans ten Kate

Reacties


Tjitske Schokker

24-4-2008 @ 19:51:55 |iedereen die geslaagd is: Van harte gefeliciteerd!!

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden