header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Spetterende afsluiting competitie H1/D1, maar nog niet het einde van het seizoen!

Nieuws afbeelding 26-5-2008
De spanning tijdens de wedstrijden was te snijden.
Zowel bij D1 als bij H1 was alleen bij winst zekerheid geboden voor behoud in de 2e klasse. D1 speelde gelijk (1-1) en liet daardoor 2 punten liggen, H1 verloor (2-3) na een zeer spannende wedstrijd. Gevolg was dat na de wedstrijd de spanning nog verder op liep. Telefoontjes boden uitkomst, zowel H1 en D1 blijven behouden in de 2e klasse, van harte gefeliciteerd met dit resultaat.
Na de prachtige strijd op het veld had H1, onder leiding van Bernd, Jaap en Fabian een spetterend feest georganiseerd met oranjeganger Danny Panadero! De ontlading van de spanningen kwamen geheel los en de afsluiting van de competitie van H1 en D1 was compleet met het afscheid van de volgende spelers:

Madeleine, Marjolijn, Mariette, Rhoode Ietske, Lianna, Lenneke, Marc, Niels, Teun en Coen. Jullie allen bedankt voor jullie inzet in de afgelopen jaren.

Het seizoen is nog niet voorbij. H2 en D3 moeten nog wedstrijden spelen en bij de jeugd worden er komende weken nog wedstrijden gespeeld, daarnaast zijn er nog feesten en toernooien.

En last but not least kan na de behaalde kampioenschappen door meisjes B1 en D3 zaterdag JB2 in Sneek ook nog kampioen worden, om 17.30 moeten ze winnen van Sneek om zeker te zijn van het kampioenschap. Jullie zijn van harte uitgenodigd om JB2 naar het kampioenschap te schreeuwen in Sneek.
 
Meisjes B1 en D3 van harte gefeliciteerd met jullie behaalde kampioenschap!!

Tot zaterdag,

Hans ten Kate

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden