header foto header foto header foto header foto header foto

Bestuur

JB2 kampioen!

Nieuws afbeelding 31-5-2008
Zaterdagmiddag om 17:30 was het zo ver. JB2 speelde z'n kampioenswedstrijd uit tegen Sneek. Met veel publiek uit Leeuwarden (meer Leeuwarders dan Sneekers langs een volle zijlijn) wisten onze jongens zich gesteund. Bij winst zouden ze kampioen zijn, maar bij verlies zou Sneek kampioen worden. Een gelijk spel leverde een onduidelijke uitslag op, omdat Sneek nog twee wedstrijden moet inhalen.
Vanaf de opening was het ongemeen spannend. Aanvallen over en weer. Uit een gelukkige aanval opende Sneek de score, maar Leeuwarden maakte al gauw gelijk en zo gingen we de rust in. Na rust kreeg Leeuwarden meer grip op het spel en scoorde: 1-2. Enkele fraaie aanvallen van Sneek leverden gelukkig geen doelpunt op, maar één bal was niet te stuiten: 2-2.
Het laatste kwartier kwam het er op aan. beiden teams hadden kansen, maar alleen Leeuwarden scoorde met een mooie tip-in in de linker bovenhoek. De laatste minuten hield JB2 het hoofd koel en eindelijk was de overwinning een feit. En het kampioenschap!

Spelers, trainer en coaches van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!