header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Districtskampioenschappen Shell Strafbalcompetitie

Nieuws afbeelding 2-6-2008
Zondag 1 juni was het zo ver. In Hattem kwamen de winnaars van een groot aantal verenigingen uit Noord en Oost Nederland samen om te strijden om het districtskampioenschap. Uit Leeuwarden waren Carla Koopmans, JanJohan Kamstra, Claire Bloem, Suzanne Boschloo, Timon de Boer en Joost van Dijk aanwezig om de Leeuwarder eer te verdedigen.
Het werd een spannende dag met wisselende resultaten. De verschillen waren klein, dus moesten herkansingen en shoot outs vaak uitsluitsel brengen. Timon en Claire wisten zich te plaatsen voor de halve finales. Timon bleef helaas steken in de shoot out en Claire wist zich, na een rampzalige start (twee keer op de paal) toch via de shoot out te plaatsen voor de finale. In die finale werd ze uiteindelijk derde! Met dit resultaat plaatste ze zich voor de landelijke finale op zaterdag 21 juni 2008 op H.C Rotterdam tijdens de WorldHockey Champions Trophy Heren. Heel veel succes toegewenst!

Reacties


Timon de Boer

2-6-2008 @ 16:59:38 |egt balen dat ik niet door was schoot in de halve finales ook twee keer op de paal

Heleen Terpstra

2-6-2008 @ 23:40:40 |Mooi resultaat mensen L) Claire bij deze alvast succes op 21 juni ^O^

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN