header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren*

Voorlopige indeling junioren 2008/2009

Nieuws afbeelding 10-6-2008
Dinsdagavond 10 juni zijn de voorlopige teamindelingen voor de juniorenteams voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Vijftien teams in totaal, 10 meisjesteams en 5 jongensteams. Deze indelingen zijn voorlopig, enerzijds omdat de ervaring leert dat er de voor de start van de nieuwe competitie nog een aantal mutaties kunnen komen (onverwachte opzeggingen en aanmelding nieuwe leden), waardoor we genoodzaakt zijn teamindelingen alsnog aan te passen én ten tweede omdat de selecties voor de eerste teams nog niet definitief zijn. Selecties kunnen en zullen tijdens de voorbereidingen op de nieuwe competitie in augustus nog worden aangepast.
 
Introductie selectieteams
Alle spelers/speelsters die geselecteerd zijn voor een eerstelijns team verwachten we op donderdagavond 12 juni op het clubhuis voor een korte uitleg wat het spelen in een selectieteam betekent en wat we van je verwachten, want deelnemen aan een selectie is niet vrijblijvend. het schema is als volgt:
  • 12 juni, 19:00 uur MD1, MC1, JC1 (nieuwe selecties!)
  • 12 juni, 20:00 uur JB1, JA1 (nieuwe selecties!)
  • 12 juni, 20:45 uur MB1, MA1 (nieuwe selecties!)
Open selecties
Spelers/speelsters die niet zijn ingedeeld in een eerstelijns team en die daar wel voor in aanmerking willen komen kunnen tijdens de voorbereidingen in augustus deelnemen aan de trainingen van het betreffende selectieteam. Wil je hiervoor in aanmerking komen, meld je dan aan via [email protected], dan ontvang je een uitnodiging.
 
Het je vragen over jouw indeling of ben je het niet eens met jouw indeling, dan kun je een afspraak maken met de technische commissie. Stuur voor 1 juli een mail naar [email protected] dan nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak.
 
Laatste trainingen van dit seizoen
Sommige teams zijn al gestopt met trainen, anderen hebben deze week hun laatste training. Volgende week organiseren we de laatste trainingen voor de vakantie voor de nieuwe selecties volgens onderstaand schema:
 
Dinsdag 17 juni:
  • 17:00 uur - MD1 (nieuwe selectie!)
  • 18:30 uur - MC1 (nieuwe selectie!)
Donderdag 19 juni:
  • 17:00 uur - JC1 (nieuwe selectie!)
  • 18:30 uur - JB1 (nieuwe selectie!)
  • 20:00 uur - MB1 & MA1 (nieuwe selectie!)
Start nieuwe seizoen
De voorbereidingen voor de nieuwe competitie 2008/2009 starten vanaf maandag 11 augustus. De eerste competitiedatum is zaterdag 6 september voor MA1 en MB1 en 13 september voor de andere junioren teams.
 
Namens de technische commissie,
 
Steven van Griethuijsen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden