header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Hoe Heter Hoe Beter 2008 GROOT succes

Nieuws afbeelding 23-6-2008

10 teams meisjes A en even zoveel teams jongens A streden het afgelopen weekend voor de overwinning (in alle opzichten) van het Hoe Heter Hoe Beter 2008. Vanuit het hele land kwamen vrijdag aan het eind van de dag zo’n 280 jeugd A spelers naar Leeuwarden. De sfeer was geweldig, één groot feest, maar ook veel hockey met zondag de finales waar serieus en heel fanatiek gespeeld werd. De Toco (Carlijn, Liesbeth, Marjolein, Marleen, Charlotte, Pieter, Bernd, Jaap, Jasper, Fabian en Coen) had het weer prima voor elkaar. Het perfecte voorbeeld voor de rest van de jeugd. Maandenlange voorbereiding, er moet echt heel veel georganiseerd worden. De controleurs van de gemeente konden niet anders dan erkennen dat alles prima geregeld was. De afgelopen week volle dagen op de club. ‘Hoogtepunt’; probeer je voor te stellen, het is zaterdagóchtend 05.30 uur, voordat ze gaan slapen maken Bernd, Jaap en Fabian nog even de wc’s schoon, ze legen de vol gepiste (excuus, het is niet anders) afvalbakken in de kleedkamers. Wat een feest, wat een bikkels nietwaar? Maar zij niet alleen, de volledige barcommissie die ook het hele weekend aan de slag was, de vele vrijwilligers die hun bestuursdiensten draaiden, oudgedienden Erik en Eildert achter de bar, de mannen van de beveiliging die op een enorm positieve wijze ook hun bijdrage leverden aan dit toernooi, René die de afgelopen week nog vele draadjes en leidingen wist aan te sluiten, de DJ’s, Jan Biesma die zaterdagochtend al om 06.00 aanwezig is om het clubhuis te dweilen! Allen heel veel dank, zonder enige twijfel namens alle deelnemers en als het goed is ook van hun ouders. Alle deelnemers waren in goede handen! Volgend jaar weer.

Namens het trotse bestuur,
 
Jacob Borren

Reacties


Marjolijn Bosma

27-6-2008 @ 23:19:04 |Namens de ToCo wil ik graag alle vrijwilligers bedanken, en in het bijzonder Jacob, Robin, René, Henk Pasma en Heleen. Door jullie inzet is het toernooi ook dit jaar weer een succes geworden. Bedankt!

Heleen Terpstra

29-6-2008 @ 17:53:09 |Allemaal graag gedaan. Weer een mooi voorbeeld van samenwerking. Nu een lekkere zomer 8) en dan weer vooruit denken naar volgend jaar Toch????

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden