header foto header foto header foto header foto header foto
 
Toernooien

Olympisch Hockeykamp 2008

Nieuws afbeelding 29-6-2008
Dinsdag 1 juli. Helaas laat de techniek van de website ons een beetje in de steek, dus kunnen we de vele leuke foto's van deze dag nog niet publiceren.
Ook de tweede dag begon zonnig. Iedereen was weer (een beetje) uitgerust. En na een ritmische warming up is er 's morgens flink gehockeyed. Pittige oefeningen, afgewisseld me een wedstrijd tegen de staf. Na de lunch was er een natte mega opblaas glijbaan en een wedstrijd met sponsbroeken. Aan het eind van de middag verplaatste de groep zich naar De Grote Wielen voor zeilen en survival.
De ene helft koos het ruime sop in een vijftal Valken en onder leiding van ervaren zeilinstructeurs heeft menig kind z'n eerste zeilinstructies gekregen. Ook is er flink gezwommen en de picknick box was ook nagenoeg leeg.
De andere groep kreeg een pittige warming up door de bossen grenzend aan het water. Een touwbrug over het water bleek voor iedereen een neembare hindernis en ook veel andere hindernissen werden door een groot aantal kinderen overwonnen. Soms was het wel spannend, want enkele hindernissen waren echt moeilijk. Maar de begeleiding was goed en sommige kinderen hadden zelfs minder moeite met dergelijke hindernissen dan de begeleiders.
Morgen weer een dag met veel zon, hockey, waterballet, zeilen en survivallen.
 
Maandag 30 juni. Het Olympisch hockeykamp is begonnen! 42 jeugdige deelnemers begonnen maandagmorgen aan dit Olympische avontuur. Zes teams hebben eerst hun eigen vlag gemaakt. Met die vlag deden ze mee aan de vlaggenparade met voorop de Olympische fakkel, gedragen door Coen. Na het ontsteken van de vlam was het tijd voor een flinke warming up en 's middags is er veel gehockeyed. De fotograaf is ook al langs geweest, dus groepsfoto's en teamfoto's zijn in de maak. Voor de eerste foto's van dit gebeuren, click op 'foto's' en dan op 'hockeykamp 2008'.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden