header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Dames 1 uit: Leeuwarder Dames verslaan Almelo

Nieuws afbeelding 22-9-2008
Het eerste damesteam van MHCL begon sterk aan de wedstrijd en domineerde de eerste helft het spel. Twee mooi uitgespeelde kansen wist Lianna Touwen nog voor de rust in doelpunten om te zetten. Met een 0-2 voorsprong gingen de Leeuwarder dames de rust in. In de tweede helft voerde Almelo de druk op het doel van Leeuwarden op. Een tegendoelpunt bleef dan ook niet uit. Met hard werken hield MHCL de eindstand op 1-2 om zo de overwinning naar Leeuwarden mee naar huis te nemen.

Met dit resultaat gaat Leeuwarden na twee wedstrijden samen met Ede, Soest en Leusden aan de leiding in de tweede klasse D.