Wedstrijdverslagen

Bully Dames 1 – Leeuwarden Dames 1

Nieuws afbeelding 28-9-2008
Oldenzaal, 28 september 2008.
Het damesteam van Leeuwarden wist in de eerste helft tegen Bully een 0-1 ruststand af te dwingen. Lianne Touwen scoorde deze veldgoal. In de tweede helft zetten Bully Leeuwarden onder druk. De Leeuwardense keepster wist twee strafballen en de nodige strafcorners te keren. Maar aan het eind van de tweede helft stond er toch een 2-1 eindstand op het scorebord.

Na drie wedstrijden begint er enige tekening in de stand te komen: Leeuwarden staat met 6 punten op een mooie vierde plaats, na Ede, Leusden en Soest.
Aanstaande zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Tempo '41 uit Zwolle, dat samen met Kampen en Almelo onderaan staat.