header foto header foto header foto header foto header foto
 
Webmaster

Nieuwe website! Kinderziektes? Even wennen!!

Nieuws afbeelding 24-12-2006

LISA en EMMA zijn live! En dat betekent dat alle leden en vrijwilligers vanaf nu via de site kunnen beschikken over actuele informatie. Gegevens van je team, wanneer je moet spelen, wanneer je moet fluiten, wanneer je bar- of bestuursdienst hebt, wat de resultaten van andere teams zijn, standen, wedstrijdverslagen en nog veel meer...

 

De afgelopen tijd is veel energie besteed om LISA, het systeem op de achtergrond van de nieuwe site, volledig in te richten en te voorzien van juiste, volledige en actuele informatie. Als we hierin geslaagd zijn, dan klopt alle informatie die je tegenkomt, maar het zal hier en daar nog best eens voorkomen dat gegevens onjuist zijn of ontbreken. Stuur in zo’n geval een berichtje naar [email protected] dan passen we e.e.a. zo snel mogelijk aan. Je kunt overigens zelf op de site je mailadressen en je mobiele nummer onderhouden.

 

Nog niet alle vrijwilligers en commissieleden die LISA nodig hebben, zijn al aangesloten op LISA, dat gaan we tijdens de winterstop verzorgen.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden