header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Leeuwarden H1 – Roden H1

Nieuws afbeelding 20-10-2008

Leeuwarden, 19 oktober 2008 - Twee weken later dan gepland kon het duel tussen de mannen van Leeuwarden H1 en Roden H1 toch gespeeld worden. Leeuwarden begon fel aan de wedstrijd, wat de nodige kansen opleverde. Ewout Verhoeve zette de mannen van Leeuwarden al snel op een 1-0 voorsprong uit een strafcorner. Niet veel later wist Johan Goslings een goede aanval te bekronen met de 2-0. Daarna kwam Roden langzaam maar zeker beter in de wedstrijd. Na de 2-1 wist Roden door een dekkingsfout bij de mannen van Leeuwarden de 2-2 binnen te tikken. Na de rust kwamen de mannen van Leeuwarden steeds minder aan hockeyen toe. Toch creëerden ze een aantal kansen en Johan Goslings kon na een zeer mooie individuele actie de 3-2 te scoren. Lang kon Leeuwarden niet van die voorsprong genieten want Roden kwam binnen drie minuten alweer langszij. Ondanks kansen over en weer bleef de 3-3 lang op het scorebord staan. Tien minuten voor tijd scoorde Roden uit een strafcorner en bepaalde daarmee de einduitslag op 4-3.