header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Leeuwarden Dames 1 – Doetinchem Dames 1

Nieuws afbeelding 27-10-2008 Leeuwarden, zondag 26 oktober 2008 - Na een zware week trainen was MHCL Dames 1 klaar voor het duel tegen Doetinchem. Het eerste kwartier domineerde MHCL het spel. Na onnodig balverlies kwam de uitspelende ploeg met 0-1 voor. Hierna lieten de Doetinchemse dames het niet liggen en gingen ze de rust in met een 0-2 voorsprong. Na een paar nuttige tips van trainer/coach Marga Schweigmann van MHCL Leeuwarden begon de tweede helft. Dat resulteerde in een doelpunt door Carlijn van der Veen via een strafcorner. Dit was ook het enige doelpunt van MHCL Dames 1. Doetinchem wist nog twee doelpunten te maken en de dames van MHCL verlieten met een 1-4 nederlaag het veld.