header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Leeuwarden Heren 1 – Ares Heren 1

Nieuws afbeelding 27-10-2008 Leeuwarden, zondag 26 oktober 2008 - De heren van Leeuwarden startten de wedstrijd fel, wat al snel enkele goede kansen opleverde. Toch wisten de heren van Ares als eerste een goal te scoren. Leeuwarden bleef na deze tegenslag rustig hockeyen en Johan Goslings bracht Leeuwarden weer op gelijke hoogte. Leeuwarden werd gesterkt door dit doelpunt en al snel scoorde Ewoud Verhoeven uit een strafcorner. In de laatste tien minuten voor de rust was het wat rommeliger bij Leeuwarden en Ares wist uit twee snelle counters de 2-2 en de 2-3 te maken, wat ook de ruststand was. Na de rust schoten de heren van Leeuwarden uit de startblokken en scoorde Maurijn Oude Essink de gelijkmaker: 3-3. Leeuwarden bleef doordrukken maar wist de vele kansen niet te benutten. Ook Ares kwam er nog een paar keer gevaarlijk uit, maar de keeper van Leeuwarden wist door een aantal goede reddingen een tegendoelpunt te voorkomen.