header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste jeugd*

Vacature: Jongste Jeugd Coördinator

Nieuws afbeelding 28-10-2008
Vanwege de verhuizing naar Enkhuizen van Isabelle van Hamersveld (Isabelle, bedankt voor alles wat je voor de club gedaan hebt!) is er een vacature ontstaat in de Jongste Jeugd Commissie: de Jongste Jeugd Coördinator. Deze commissie organiseert alle activiteiten van en voor de jongste jeugd (F t/m D8), zoals de opvang van nieuwe leden en hun ouders, teamindelingen, het wedstrijdprogramma op zaterdagmorgen en speciale activiteiten zoals het jaarlijkse slottoernooi.
 
Lijkt het je leuk om samen met Jacqueline Romkes, Rita Eckringa en Saskia van Griethuijsen (een deel van) deze taak op je te nemen, of wil je eerst meer informatie, neem dan even contact op met Saskia van Griethuijsen of stuur een mail naar [email protected]
 
We denken met name aan een vader of moeder van één van de spelers of speelster uit de jongste jeugd. Ervaring met hockey is niet noodzakelijk, enthousiasme is zeer wenselijk! De tijdsbesteding is met name op de zaterdagmorgen.
 
We hopen deze functie gauw in te kunnen vullen, want het reilen en zeilen van de jongste jeugd is erg belangrijk voor onze club: Ieder week beleven ruim 120 kinderen in deze categorie erg veel plezier aan hockey met trainingen, wedstrijden en alles er omheen. Het grootste deel van deze kinderen is nog geen jaar lid en vormt de toekomst van onze vereniging!

Reacties


Rita Eckringa

3-11-2008 @ 22:40:51 |kom op mensen meld je aan het is erg leuk hoor en goed voor de kids

Reageer op het nieuws


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN