header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vacatures

Nieuws afbeelding 10-11-2008

Binnen onze vereniging gebeurt het meeste werk nog steeds door vrijwilligers. Met elkaar doen we het dus voor elkaar!! En we krijgen nog steeds veel voor elkaar! Allemaal prachtige waarheden maar momenteel komen en zijn er weer wat vacatures!! Wie voelt zich geroepen om de handen uit de mouwen te steken en de handschoen op te pakken!

 

Dus gezocht: Vrijwilligers voor het opvullen van functies in commissies en bestuur.

 

Denk je dat is wat voor mij maar ik heb geen tijd. Geen probleem, we hebben het allemaal druk. Waar een wil is, is een weg. Heb je wel veel tijd dan weten we het zeker met elkaar te vullen. Heb je dan eens tijd en dan weer eens niet, ook geen probleem, wordt nl altijd wel weer opgelost. Al met al er is altijd wel een functie die bij je past, je staat er zelden of nooit alleen voor en vele handen maken licht werk!!

 

Wie meldt zich aan, het kan bij alle bestuursleden of meld je spontaan aan bij een commissie.

 

De enige commissie waar dat niet kan is help MHCL de winter door. Die commissie bestaat nog niet maar moet wel worden opgericht. Ik heb naar aanleiding van de vorige oproep reeds 2 aanmeldingen voor deelname, maar er moeten er meer zijn.

 

Geen zaalhockey maar wel een alternatief programma in elkaar zetten:

Het is de bedoeling om in totaal 3 tot 4 evenementen te organiseren voor verschillende (doel/deel)groepen binnen de vereniging. Om dat te doen zijn er 5-7 personen nodig om taken te verdelen en uit te voeren. De opzet is nieuw, dus heb je idee├źn en wil je die tot uitvoer doen komen dan ben je van harte uitgedaagd om daar de rest ook van te laten genieten. En er samen en voor de rest van de vereniging een leuke winterstop van te maken.

 

Aanmeldingen graag bij ondergetekende of via [email protected]

Met sportieve groet

Hans ten Kate

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Laat de zomer maar komen!


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden