header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Super Sunny Sunday - Rabobank

Nieuws afbeelding 10-11-2008

Op deze zonnige zondag werd onze nieuwe hoofdsponsor Rabobank Leeuwarden – Noord West Friesland geïntroduceerd. Dames 1, Heren 1 en 2, Veteranen A, B en C speelden thuis. Helaas werden niet alle wedstrijden gewonnen, maar de laatste wedstrijd, Heren 1 tegen koploper PW, eindigde met winst (5-4) voor Leeuwarden. Zonder enige twijfel vanwege de perfecte ‘aftrap met Rabobal’ door Raboman,  Friso Douwstra, tevens nieuw lid van onze vereniging. Het was een prachtige wedstrijd. Een zware delegatie van de Rabobank was hiervan getuige.
Eerder op de dag werd het 3 jarig sponsor contract getekend. Wij zijn hier zeer verheugd mee en hopen dat deze Super Sunday het begin is van een jarenlange vruchtbare samenwerking met de Rabobank. Bestuur en sponsorcommissie zullen zich daar voor inzetten. Wij hopen dat onze leden dat ook zullen doen. Wij bevelen onze hoofdsponsor en alle andere sponsors van harte aan.

Voor de organisatie van deze Super Sunday veel dank aan de sponsorcommissie, de barcommissie, Ineke en Truus voor de versiering, Harold en Liesbeth voor het hockeyen met de jeugd en iedereen die heeft gezorgd voor de lunch en lekkere taarten. Verder veel dank voor alle supporters die in groten getale aanwezig waren.

Namens het bestuur,
Jacob Borren

Reacties


Heleen Terpstra

17-11-2008 @ 21:46:42 |zo te lezen: jammer dat ik dat gemist heb. Volgende keer beter!!!!!!!!!!!!O-)!!

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden