header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Winter en hockey

Nieuws afbeelding 24-11-2008

Het lijkt slecht samen te gaan, met afgelopen weekend als voorproefje. Het was wel een vol programma, maar er is geen wedstrijd gespeeld! Met sneeuw op het veld kan er niet worden gespeeld. Maar we weten allen dat de winters niet meer zo streng zijn en er vaak prima gespeeld kan worden op het Kalverdijkje. We doen dit jaar voor het eerst niet meer aan zaalhockeycompetitie en training. Toch menen we als bestuur activiteiten op het complex te moeten organiseren op ons complex. Niet iedere week, maar 3-5 keer in totaal.
Maar zoals de zaken er nu voor staan loopt het geen vaart met het organiseren hiervan. Het ziet er naar uit dat we een hele winter zonder hockey gaan doen. Ondanks mijn 2 oproepen voor een “help MHCL de winter door” commissie heb ik slechts 1 aanmelding gekregen om iets te gaan organiseren. De jongste jeugd kan een alternatief programma krijgen (al is organisatie door 1 persoon wel erg minimaal, versterking is nog steeds gewenst).
Willen we met z’n allen in de winter iets alternatiefs hebben dan zullen er meer leden op moeten staan om te helpen met het organiseren ervan. We denken aan 2-3 toernooitjes voor de hele club of voor doelgroepen. We kunnen hiervoor gebruik maken van het complex.
We willen als bestuur in de winter niet stilzitten maar onze leden wel wat bieden. Dat kunnen we als bestuur niet alleen! Daarom deze laatste oproep voor deelname in de “help MHCL de winter door” commissie. Mocht je er geen belangstelling voor hebben dan is dat natuurlijk ook prima, ook dan graag een reactie, want dacht je afgelopen weekend: lekker, een vrij weekend en wil je dit in december, januari en februari ook zo dan is dat ook goed.

Programma in de winter tot nu toe:
- Nieuwjaarsborrel
- Trainingen beginnen weer in februari
- Midwintercompetitie veteranen (1 team)

Wie wil helpen dit programma te verruimen??
Reacties kunnen naar:
[email protected]

Met sportieve groet, namens het bestuur
Hans ten Kate

Reacties


Rita Eckringa

24-11-2008 @ 09:54:30 |Hans jij hebt volkomen gelijk.KOM OP OUDERS laten wij samen wat voor onze KIDS doen,de winter duurt LANG HEEL LANG

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden