header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

Lustrumnieuws

Nieuws afbeelding 14-5-2009

Nr 2, mei 2009

In het seizoen 2009 – 2010 bestaat onze club 85 jaar!

De eerste opzet van het programma is bekend en zal starten met een dag voor de jeugd op zaterdag 5 september. Deze dag is bedoeld voor alle jeugd van F-jes tot en met de B’s. Er zal een clinic zijn, spelletjes, wedstrijdjes en natuurlijk een spetterend feest.

Op zaterdag 24 oktober wordt het lustrum gevierd door senioren en de A-jeugd. Het programma zal starten rond 12.00 uur. Er wordt een lustrum (oud-)leden toernooi georganiseerd waar iedereen zich persoonlijk voor kan opgeven. Er wordt six-a-side gespeeld op kwart veldjes en ook wanneer je niet wilt meespelen is er van alles te doen. Vanaf 17.00 uur is er een borrel en wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan het diner. Als vanzelfsprekend wordt de dag afgesloten met een grandioos feest.

In juni zal de aankondiging verstuurd worden naar alle leden en oud-leden die bij ons bekend zijn. Lees je dit bericht en weet je niet of je bij ons in het bestand zit mail je gegevens naar [email protected]. Ben je lid en heb je nog contact met oud-teamgenoten mail dit ook alsjeblieft naar ons door.

Tot het volgende lustrumnieuws!

De Lustrumcommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden