header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

De verbouwing van het clubhuis gaat beginnen!

26-2-2009

Beste lezers,

Eindelijk lijkt het dan toch te gaan gebeuren, de renovatie van de begane grond van ons clubhuis. Het clubhuis werd bijna 30 jaar geleden gebouwd. De tegels zitten onderhand los en zo zijn er nog wel wat ongemakken aan te wijzen.
Behalve een grondige renovatie zal ook de indeling aangepast worden. Er komen nieuwe toiletgroepen, de WC’s verdwijnen uit de kleedkamers, installaties worden vernieuwd. De ‘garage’ wordt bij één van de kleedkamers betrokken. De ruimte onder het balkon wordt dichtgezet. De nieuwe indeling maakt het mogelijk de kleedruimten nog beter te benutten. Ook voor teambesprekingen, commissievergaderingen etc. De tekeningen worden in het clubhuis opgehangen. Een schets van de nieuwe plattegrond vind je hier: http://www.mhcl.nl/files/documenten/20090226_schets-23-02-2009.jpg

We weten sinds jl. maandag wanneer de aannemer gaat beginnen. Dat is snel, nl. maandag 2 maart. Het zal de komende maanden zeker voor overlast zorgen. De planning is oplevering medio mei. Kleedruimte is zeer beperkt beschikbaar, dus graag zo veel mogelijk thuis verkleden. Zodoende is er ook beperkt ruimte beschikbaar voor teambesprekingen, coaches hou daar rekening mee. Wij vragen onze leden zoveel mogelijk ruimte te maken voor de bezoekende teams. Verder zullen we tijdens de bouw via het balkon het clubhuis in en uit gaan. Voor de tijdelijke opslag van het materiaal van de trainers wordt nog een oplossing gezocht. Al met al een hoop gedoe, graag jullie medewerking en begrip.
Het is goed te weten dat de gemeente eigenaar is van het deel dat gerenoveerd wordt. Zij zijn dan ook de opdrachtgever en betalen het grootste deel van de kosten. Een beperkt deel komt voor rekening van de club, omdat ook in ons clubhuis enige aanpassingen hoog nodig zijn.
Namens de club zal Hans ten Berge de bouw begeleiden. Hebben jullie vragen, mail dan naar Hans ofwel ondergetekende.
In een volgend bericht leest u meer over de verbouwing. Maar vooral veel plezier en succes met de start van de 2e helft van het seizoen.
Namens het bestuur,
Jacob Borren

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden