header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Leeuwarden D1 - Almelo D1 (6-3)

Nieuws afbeelding 9-3-2009
Voor MHCL Dames 1 stond zondag 8 maart Almelo op het programma. Met hetzelfde aantal punten, maar met een beter doelsaldo stond Almelo één plaats hoger. Een belangrijke wedstrijd dus!
Almelo voerde na het eerste fluitsignaal de druk op, maar MHCL Dames 1 wist zich staande te houden. Na 35 minuten spelen was het rust en was de stand nog steeds 0-0. Direct na de rust was MHCL Dames 1 nog niet wakker en wist Almelo in de eerste minuut te scoren. Toen begon het gevecht. Else van der Meer wist de achterstand meteen daarna recht te trekken naar 1-1. MHCL Dames 1 kwam op een voorsprong door Laura Gubbels met een strafcorner (2-1). Daarna wist Carlijn van der Veen niet alleen een strafbal te scoren, maar scoorde ook uit een strafcorner (4-1). Almelo hervond haar kracht en scoorde de 4-2. MHCL werd hierdoor niet ontmoedigd en Kirsten van der Veen benutte een strafcorner(5-2). Opnieuw drukte Almelo zich door de verdediging heen van MHCL Dames 1 en maakte de 5-3. Als afsluiting van deze sterke wedstrijd liep Heleen Kibbelaar een solo vanaf de middellijn en scoorde het laatste doelpunt. Met een eindstand van 6-3 stak MHCL Dames 1 drie punten in haar zak!