Wedstrijdverslagen

Doetinchem Dames I - MHCL Dames I (1-7!)

Nieuws afbeelding 5-4-2009
MHCL Dames 1 heeft zondag flink uitgehaald in Doetinchem!
Dankzij een goal van Heleen Kibbelaar en een fraai benutte strafcorner van Laura Gubbels, ging de Leeuwarder ploeg met een 0 -2 voorsprong de rust in.
Ook in de tweede helft bleven de dames van MHCL geconcentreerd spelen. Heleen Kibbelaar scoorde twee keer en zette de stand daarmee op een comfortabele op 0–4. Daarna lukte het Laura Gubbels de Doetinchemse keepster voorbij te spelen en de bal hoog in het net te hangen.
Heleen Kibbelaar scoorde vervolgens de 0-6, waarna Doetinchem toch nog een strafcorner kon verzilveren: 1–6. Laura Gubbels besloot de wedstrijd met een mooie tip–in op 1–7.