header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Evaluatie Winterseizoen 2008-2009/winterslaap?

Nieuws afbeelding 10-6-2009

Afgelopen seizoen was het voor het eerst sinds tijden dat er niet voor zaalhockey ingeschreven was door MHCL, de bedoeling was om een alternatief winter programma te bieden opdat er wel actie zou zijn.  Dit kwam zeer moeilijk van de grond, alleen de mini’s hadden 2 dagen om te hockeyen, daarnaast hebben enkele teams wel activiteiten ondernomen door zelf wat te organiseren en begonnen de trainingen wel vroegtijdig, alleen vielen er door het echte winterse weer veel trainingen uit.

Er was een commissie die wat wilde organiseren en de huismannen zouden  een toernooi organiseren, deze activiteiten werden allemaal afgeblazen door gebrek aan belangstelling.

 Reden genoeg om te evalueren, wij vinden als bestuur dat de winteractiviteiten beneden peil waren, en zeker geen volwaardige vervanging voor het zaalhockey waren!!!

Wat schetst mijn verbazing, afgelopen zaterdag geen mens om kritiek te geven, ik had 1 reactie via de mail ontvangen, voor de rest geen reactie. Af en toe heb ik een roep om zaalhockey gehoord, soms wat commentaar dat het wel erg rustig was in de winter.

We willen als bestuur graag activiteiten faciliteren en realiseren, maar dat kan alleen met meerdere handen gerealiseerd worden. Maar zonder reacties over waar hoe en wat is het moeilijk richting er aan te geven.

Goede plannen zijn van harte welkom, een goed plan bestaat uit:

·         Doelgroep

·         Beschrijving activiteit

·         Wie doet wat

·         Financiële onderbouwing

Ook al staat eerst de zomer voor de deur, we dagen u alvast uit leuke activiteiten te bedenken voor komende winter en deze in te dienen opdat we kunnen spreken van winterrust in plaats van winterslaap.

Met sportieve groeten

Namens het bestuur

Hans ten Kate

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden