header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Nieuw seizoen, wijziging in de regels!

8-8-2009

We staan weer aan het begin van het seizoen, het spelletje blijft hetzelfde maar de regels worden wel eens aangepast. Alle wijzigingen staan op de website van de KNHB (www.knhb.nl). Ook voor de 3-, 6-, en 8-tallen zijn de regels aangepast.

Iedereen die straks weer blijmoedig het veld op gaat om te fluiten raad ik aan even op de website van de bond te kijken, wil je klaar zijn om te anticiperen op de regels in je eigen spel dan is het ook zeer raadzaam de regels te lezen!!

Kortom, allemaal naar de website van de bond, lees de wijzigingen in de regels. Maak er gebruik van in je eigen spel, sla geen flater in het veld door verkeerd af te fluiten maar wees coulant naar scheidrechters die het nog niet door hebben dat de regels veranderd zijn.

Mocht je meer van de spelregels willen weten dan start er weer een nieuwe opleiding voor clubscheidrechter docent en voor bondsscheidsrechter. Mocht je daar belangstelling voor hebben dan kan je bij ondergetekende aanmelden of mailen naar [email protected].

Veel plezier in het nieuwe hockeyseizoen.

Met sportieve groet

Hans ten Kate

Reacties


Rita Eckringa

10-8-2009 @ 13:13:34 |ik heb de self pass al geoefend best handig die nieuwe regel L)

Suzanne Boschloo

11-8-2009 @ 21:56:47 |Ik moet aan de self pass denk ik nog wel even wennen! Zowel in mn eigen spel als in het fluiten! Dat wordt weer even oefenen!

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN