header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

Het verslag

6-9-2009
Zaterdag 5 september was het eindelijk zover. De eerste dag met activiteiten ter ere van het 17de lustrum dat dit seizoen uitgebreid gevierd zal worden. Deze dag en avond waren voor de jeugd. Alle kinderen van de F-jes tot en met de B’s hebben ’s middags deel kunnen nemen aan de hockeyclinic die werd aangeboden door de Rabobank. En niet alleen was er een clinic voor de F-, E- en D-tjes maar ook een training voor de C’s en B’s onder leiding van de bekende international Timme Hoyng. Er waren 130 kinderen die niet alleen genoten van veel hockey maar ook van een spelletjes, springkussen, kleurwedstrijd en tot slot hebben ze met zijn allen op de club gegeten.
*noot redactie: kijk voor foto's op :
 
’s Avond was het tijd voor een swingend feest voor de A&B jeugd. DJ Pieter (Lootsma) was de DJ van de avond. Zowel leden als introducees hebben er met zijn allen een groot feest van gemaakt.
 
Wij, de lustrumcommissie willen graag Kirsten, Yvo, Roderic, Saskia, Nicole, Tessa, Liza, broers Bruinsma, Timo, Hans, Steven (topkeeper), Steven, Bernd, Florian, Johan, Diederic, Jaap, Harm, Pieter en de barcommissie hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze eerste lustrumdag. De volgende festiviteiten zijn op 24 oktober. Noteer deze datum en de komende tijd worden jullie via de site op de hoogte gehouden over wat we dan voor de senioren en de A’s organiseren.
Tot het volgende lustrumnieuws!
De lustrumcommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden