header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 5-9-2009

Beste Leden!

We staan weer aan het begin van een nieuw seizoen voor de hockeyclub Leeuwarden. Een bijzonder seizoen, zoals u waarschijnlijk al gelezen heeft viert de club dit jaar haar 85-jarig bestaan. In de goede traditie van MHCL gaat een lustrumjaar niet ongemerkt voorbij. De lustrumcommissie is al geruime tijd bezig om er een nog mooier festijn van te maken dan 5 jaar geleden. U denkt natuurlijk: dat kan bijna niet, maar de commissie neemt deze uitdaging met volle energie aan. En het gaat lukken, houdt u alle aankondigingen scherp in de gaten.

Zaterdagmiddag staat de clinic voor jeugd op het programma. Vanaf 14.30 uur gaat dit door de Rabo Bank ondersteunde spektakel van start. Als u even tijdheeft moet u zeker komen kijken: al die jongens en  meisjes die aangespoord en geholpen door tophockeyers nog handiger worden met stick en bal blijft een mooi gezicht. Het feest ’s avonds voor de A en B junioren wordt gewoon weer een gezellige boel met goede muziek.

Zondag start de competitie voor de senioren en veteranen, en volgende week zaterdag begint de jeugd echt. Trainingen zijn weer in volle gang om een flitsende start te kunnen maken. Een start die eigenlijk elk jaar voorafgegaan wordt met het maken van een grote legpuzzel. Een puzzel om indelingen voor de verschillende teams, om de trainingen, de trainers en verdere begeleiding, alles op de juiste plaats te krijgen. En net zo als bij die legpuzzel zijn sommige stukken makkelijker te vinden, en andere delen wat moeilijker. Je legt de stukjes met de beste bedoeling in elkaar, om vervolgens te constateren dat het toch niet echt goed past. Dan moet je weer terug, uit elkaar halen, maar uiteindelijk komt het toch goed. De indelingen voor ook dit seizoen zijn op een aantal plaatsen zo gelopen, en is de oplossing niet voor iedereen perfect. Laten we dan wel in de gaten houden dat de Technische Commissie dit niet met opzet doet. Sommige reacties lijken daar overigens niet op. Het is een stuk rustiger voor de TC om alles in één keer op die plek te zetten die iedereen ideaal vindt. Maar dat kan nu eenmaal niet, er kan soms niet eens uit alternatieven gekozen worden, en er gebeuren dingen die met de beste wil van de wereld niet te voorspellen waren.

Als we daar een beetje rekening mee kunnen houden, en met een positieve intentie het hockeyseizoen starten, dan kan het niet anders dan dat we er een fantastisch lustrumjaar van gaan maken!

Heel veel plezier en succes,


Ernst Vasbinder
Uw voorzitter


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden