header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

UPDATE: Hervatting trainingen

Nieuws afbeelding 14-2-2010
Het koude winterweer blijft ons helaas parten spelen, ook de komende dagen nog. In de loop van de komende week lijken de temperaturen omhoog te gaan, maar het zal nog wel even duren voordat de velden weer ijs- en sneeuwvrij zijn en de vorst uit de ondergrond is. Daarom zijn er helaas de komende week ook nog geen veldtrainingen mogelijk.
 
Wel zijn we druk in overleg en op zoek naar passende alternatieven, want na de voorjaarsvakantie begint de competitie weer. Houd dus deze site in de gaten, want zodra er concrete mogelijkheden bekend zijn (waarschijnlijk maandag!) zal dat via deze site en via een mail aan de coaches worden gecommuniceerd.
 
Voor de goede orde: tijdens de voorjaarsvakantie, van maandag 22 t/m vrijdag 26 februari zijn er in ieder geval geen reguliere trainingen.
 
Teams die komende week of tijdens de voorjaarsvakantie zelf iets willen organiseren zijn daar uiteraard vrij in. Echter, zolang er sneeuw, ijs of ijzel op de velden ligt mogen deze niet gebruikt worden, in verband met kans op beschadiging van de 'gras'mat.
 
De technische Commissie.


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN