header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

De Nationale Shell Schoolhockeycompetitie

Nieuws afbeelding 17-3-2010

Beste scheidsrechters,

sinds jaar en dag organiseert de KNHB, dit jaar samen met 52 enthousiaste verenigingen, de Nationale Shell Schoolhockeycompetitie voor scholen uit het voortgezet onderwijs. De regionale voorronden vinden op vrijdag 16 april 2010 plaats en de finaledag wordt gespeeld op vrijdag 4 juni 2010 in het Amsterdamse Bos.

Net als ieder jaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste scheidsrechters. Inmiddels hebben wij weer veel aanmeldingen ontvangen van scheidsrechters die de afgelopen jaren actief waren, maar wij zijn nog altijd op zoek naar meer scheidsrechters. Wij zoeken scheidsrechters voor de schoolhockeycompetitie en dan vooral bij de categorie Meisjes Jong en Jongens Jong. Met een groep scheidsrechters van uw eigen vereniging is het natuurlijk ook mogelijk om in te schrijven zodat jullie er samen een leuke dag van kunnen maken.

Belangrijke informatie voor de scheidsrechter

De voorronden op vrijdag 16 april 2010 beginnen om 9.30 uur met de eerste wedstrijden en eindigen tussen 16.00 uur en 17.00 uur (verschilt per locatie).

Iedere scheidsrechter ontvangt een polo om in te fluiten, lunch en consumpties, reiskosten en een gezellige dag met collega’s uit het district. Daarnaast zijn er veel enthousiaste scholieren die graag onder een goede leiding willen hockeyen!

Het aanmelden als scheidsrechter kan alleen via het digitale aanmeldingsformulier (zie http://www.knhb.nl/ > quick links > Shell schoolcompetitie). De inschrijver ontvangt automatisch na inschrijving een bevestiging. Wij delen iedere scheidsrechter in bij een van de voorronden op 16 april. De projectleiding wijst samen met de afdeling Arbitrage van de KNHB de scheidsrechters aan voor de finaledag op 4 juni.

Reacties


Suzanne Boschloo

23-3-2010 @ 16:58:28 |Ik had me natuurlijk allang opgegeven, dat wordt leuk!

Heleen Terpstra

24-3-2010 @ 21:17:43 |geweldig Suzanne, heel veel succes en plezier L)

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN