header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren*

C- Talenten cup Toernooi

Nieuws afbeelding 27-5-2010
Maandag 2e pinksterdag was de tweede toernooi dag van het door de KNHB georganiseerde C-Talenten toernooi. 
We reisden af naar Amersfoort en het was een prachtige dag, mooi zonnetje, niet al te warm, kortom een echte hockey dag. We zaten samen met de andere Noordelijke teams MC1 van GHBS, JC1 Quick Stick en JC1 GHBS in de verliezerspoule met 0 gewonnen wedstrijden tijdens de eerste toernooi dag. Onze eerste wedstrijd was tegen de gastvrouwen MC1 Amersfoort. We begonnen goed maar lieten de tegenstander profiteren van onze zwakke momenten en stonden bij rust met 2 - 0 achter. Coach Bernd hield de meiden in de rust een spiegel voor om het zelfvertrouwen te herstellen. Dat hielp, we waren hierna vrijwel de hele 2e helft in balbezit met ca. 6 schoten op de keep maar de bal wilde niet in het doel. De tweede wedstrijd was tegen MC1 GHBS, nu speelden de meiden zeer zelfverzekerd en wonnen overtuigend met 4 - 1. A.s. zaterdag wil GHBS vast en zeker revanche nemen tijdens de laatste competitie wedstrijd! Na de lunch hebben we naar de eerste helft van de meisjes finale gekeken Zwolle tegen Nijmegen, en daarna via de McDonald Lelystad weer naar huis. Al met al was het C-Talenten toernooi een zeer leuke en ook leerzame ervaring.
Namens MC1
Robby Kibbelaar

Reacties


Suzanne Boschloo

27-5-2010 @ 18:55:08 |Hoi! Ik vond het wel erg warm hoor Robby ;) Maar het was een geslaagde dag, erg leuk om mee te mogen! Liefs, Suzanne

Rita Eckringa

28-5-2010 @ 20:53:58 |Jullie hebben het super gedaan meiden, zeker om GHBS te verslaan met zo'n score.Morgen weer,laat ze maar zien wie de baas is.Ik kom jullie aanmoedigen, veel succes.

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden