header foto header foto header foto header foto header foto

Heren 1

Wedstrijdverslag Leeuwarden H1 - GHBS H1

Nieuws afbeelding 3-12-2011
Vol goede moed, nadat we vorige week tegen Wageningen een goede eerste helft hadden gespeeld, gingen we de wedstrijd in. Dit vertaalde zich ook in het spel, we waren overheersend op het veld en GHBS wist weinig te creĆ«eren. Toch wisten wijzelf ook niet te scoren in deze goede minuten. GHBS wist echter via een strafcorner te scoren en de openingsstand te bepalen (0-1). Gelukkig kwamen we vlak voor het einde van de eerste helft terug op 1-1 via een strafcorner van Johan Goslings. Na de rust hadden we er weer alle vertrouwen in en speelden beter in de eerste 15 minuten van de tweede helft dan GHBS. We kwamen na een tijdje met 10 man, omdat Bob ten Brinke een gele kaart kreeg. Vlak voor hij er weer in kwam, kreeg ook GHBS zijn eerste gele kaart van de wedstrijd. Toch kwamen we wederom achter na een actie van GHBS (1-2). Niet lang nadat Bob weer was teruggekeerd, kreeg ik ook een gele kaart. Na een slordige fout achterin, waarbij er miscommunicatie was bij het stoppen van de hoge bal van GHBS, kon de aanvaller van GHBS doorlopen en makkelijk intikken (1-3). Ook GHBS kreeg nog een 2e gele kaart, maar we wisten niet meer te profiteren van de extra man.

Helaas een verlies, zondag gaan wij wederom richting Wageningen, om onze tweede helft te spelen. Aangezien vorige week de wedstrijd halverwege was gestaakt door de dichte mist. We beginnen met een 1-0 achterstand, maar we hebben alle vertrouwen erin, dat we alsnog punten gaan pakken.