header foto header foto header foto header foto header foto

Bestuur

wedstrijdverslag dames 1

Nieuws afbeelding 15-11-2010

Afgelopen zondag speelden we tegen Haackey. Deze dames uit Haaksbergen stonden een aantal plekken onder ons, dus we hadden gedacht dat we ze wel aan zouden kunnen. Maar helaas is de wedstrijd onbeslist geƫindigd in een gelijkstand: 0-0. Maar ik moet wel zeggen dat de scheidsrechters ook niet echt meewerkten met een aantal bizarre beslissingen of overtredingen die over het hoofd werden gezien. Toch stonden we er als een team. De eerste helft speelden we voornamelijk in de aanval en ook de tweede helft hadden we het overwicht, maar hun keeper stond zijn mannetje. Het is zonde dat we niet gewonnen hebben, want een of twee goals hadden we absoluut verdiend!