header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Gelukkig Nieuwjaar!

6-1-2011

Afgelopen zondag 2 januari 2011 was de traditionele Nieuwjaarsborrel in het clubhuis. Het was goed om te zien dat vele leden de gladde weg naar de club hadden gevonden, om onder het genot van een drankje en een hapje (verzorgd door uw bestuur) stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het jaar 2011. Een jaar waarvoor we elkaar het beste toewensen, veel succes en veel plezier bij alles wat we privé en sportief gaan ondernemen, en waar voorzichtig al gesproken wordt over welk kampioenschap gehaald kan worden. Maar ook een moment om stil te staan bij minder gunstige vooruitzichten, en om daarvoor steun te geven.

 
Leeuw van het jaar
De Nieuwjaarsborrel wordt vanzelfsprekend ook gebruikt voor het bekendmaken van de Leeuw van het seizoen. Na vorige jaar twee Leeuwinnen, dit jaar weer een Leeuw. Het heeft het bestuur weinig moeite gekost om hiervoor een geschikte kandidaat te vinden. Altijd paraat voor de club, als speler, bestuursdienst, scheidsrechter en eigenlijk alles wat je hem vraagt maakt van Hans ten Kate zonder twijfel de Leeuw van het seizoen. Wij zijn dan ook erg blij dat we de toch wel enigszins verraste Hans zijn trofee in de vorm van een pluche leeuwtje hebben kunnen overhandigen.
 
Lid van Verdienste
De borrel was ook het moment om stil te staan bij het afscheid van Harold Dijkstra als trainer bij de jongste jeugd. Na ongeveer vijftien jaar de woensdagmiddagen op het veld doorgebracht te hebben, in weer en wind, komt een moment van stoppen. Heel veel Leeuwarder jeugd heeft de beginselen van het hockey van Harold geleerd, en daarmee heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de basis van onze club. En het was daarom een groot genoegen om aan te kondigen dat het bestuur heeft besloten om Harold te benoemen tot Lid van Verdienste van de MHC Leeuwarden.
 
Al met al een gezellige en geslaagde borrel die ook dit jaar weer vele leden bij elkaar gebracht heeft!

 

Namens het bestuur, Ernst Vasbinder 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden